Open Position: Marketing Specialist

20.8.2019

Haluatko olla mukana älykkään automaation aallonharjalla, rakentamassa tulevaisuuden tapaa tehdä työtä? Hyppää mukaan kansainväliseen tiimiimme tuomaan oma markkinointiin ja viestintään liittyvä tärkeä panoksesi osaksi vahvaa kasvutarinaamme. Toimintamme kasvaessa voimakkaasti niin Suomessa kuin kansainvälisesti, Sisua Digital Oy etsii idearikasta ja aikaansaavaa markkinoinnin tekijää.

Tulet työskentelemään kattavasti eri sisältöjen parissa yli kanavarajojen. Työtehtäviisi kuuluu mm. Sisuan markkinointimateriaalien ideointi ja tuottaminen sekä myynnin edistäminen digitaalisten kanavien kautta. Lisäksi vastaat osaltasi viestinnästä ja osallistut asiakastapahtumiemme tuottamiseen. Vaikka tehtävä sijaitseekin Helsingissä, tulet tekemään tiivistä yhteistyötä koko Sisua Groupin tiimin kanssa ja tuet markkinointiosaamisellasi kasvuamme Suomen lisäksi myös Etelä-Amerikassa ja Aasiassa.


Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kyky tuottaa hakukoneoptimoitua sisältöä asiakaspolun eri vaiheisiin.
  • Kokemusta eri kanavat ylittävästä B2B-markkinoinnista.
  • Halu oppia uutta, uskallus ottaa vastuuta sekä kehittää yrityksemme toimintaa.
  • Muutaman vuoden työkokemus markkinoinnin tehtävistä.
  • Ymmärrystä datan merkityksestä markkinoinnissa ja kokemusta analytiikkatyökaluista kuten Google Analytics ja Adwords
  • Sujuvat vuorovaikutustaidot ja kyky tehdä tiimityötä muiden asiantuntijoidemme kanssa.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista.


Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta.
  • Osaaminen taitto- ja kuvakäsittelyohjelmista.
  • Espanjankielen taito.


Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen toimialaamme, selkeän vastuualueen, hyvät kasvumahdollisuudet nuorekkaassa startup-henkisessä tiimissämme sekä kilpailukykyisen kompensaation. Meillä Sisualla sinua odottavat hauskat tyypit ja todella mielenkiintoinen työkuva, jota voidaan myös säätää toiveittesi ja kykyjesi mukaan.

Jos sinulle syntyi palava halu liittyä tiimiimme, niin lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen portfoliosi 15.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen careers(a)sisuadigital.com Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lisätietoja yrityksestämme löydät https://www.sisuadigital.com

Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtajamme Tomi Torri puh. 0405214442

Tule mukaan rakentamaan kanssamme älykkään ohjelmistorobotiikan kansainvälistä menestystarinaa!

Sisua Digital on ohjelmistorobotiikan (RPA) pioneeri. Olemme tarjonneet RPA palveluita jo vuodesta 2014 yli 80 yritykselle, julkishallinnon toimijalle sekä yhteisöille. RPA Palveluvalikoimamme koostuu älykkään ohjelmistorobotiikan konsultoinnista, toteutuksesta ja ylläpitopalveluista. Ohjelmistorobotiikan markkinat kasvavat voimakkaasti RPA -teknologian kehittymisen ja automaatiomahdollisuuksien laajentumisen myötä. Ratkaisuissa hyödynnetään yhä enemmän ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn saumatonta yhteistyötä.