Solutions Sales Consultant

17.6.2019

Haluatko olla mukana robotisoimassa ja rakentamassa tekoälyn avulla suomalaista tulevaisuutta?
Toimintamme kasvaessa voimakkaasti niin Suomessa kuin kansainvälisesti, Sisua Digital Oy etsii aktiivista ja tuloshakuista tekijää ohjelmistorobotiikan (RPA) ratkaisumyyntiin Suomessa.

RPA Ratkaisumyyjänä vastaat erityisesti uusasiakashankinnasta Suomessa - prospektoinnista kaupan klousaukseen saakka - sekä asiakasuhteen kehittämisestä. Sisua Digital on ohjelmistorobotiikan (RPA) pioneeri ja olemme tarjonneet RPA-neuvonantoa jo vuodesta 2015 yli 60 yritykselle, julkishallinnon toimijalle ja yhteisölle. RPA-palveluvalikoimamme koostuu älykkään ohjelmistorobotiikan konsultoinnista, toteutuksesta ja ylläpitopalveluista. Ratkaisuissa hyödynnetään yhä enemmän ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn saumatonta yhteistyötä.

Ohjelmistorobotiikan markkinat kasvavat voimakkaasti RPA-teknologian kehittymisen ja automaatiomahdollisuuksien laajentumisen myötä. Lisäämällä RPA-alustalle koneoppimisen ratkaisuja saadaan toteutuksia skaalattua yhä monimuotoisempien ja laajempien prosessiautomaatioiden kautta.
Tavoitteenasi on sekä hankkia uusia, että kasvattaa nykyisiä asiakkuuksia. Työssä menestyminen vaatii aktiivista ja sitkeää työskentelyotetta sekä innokkuutta kehittyä B2B-myyjänä. Emme edellytä aiempaa tuntemusta ohjelmistorobotiikasta, mutta kokemus ICT-palvelujen konsultatiivisesta myynnistä ja B2B-asiakkaiden kanssa toimimisesta nähdään etuna.
Tarjoamme hyvän perehdytyksen ohjelmistorobotiikkaan, selkeän vastuualueen, hyvät kasvumahdollisuudet nuorekkaassa startup-henkisessä tiimissämme, sekä kilpailukykyisen kompensaation.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Myyntihenkisyyttä ja mieluiten kokemusta B2B-puolen ICT-ratkaisumyyntitehtävistä
  • Aitoa innostusta aktiiviseen myyntityöhön, sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Liiketoimintaymmärrystä oikeiden ratkaisujen tunnistamiseen
  • Tuloskeskeinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen työskentelyote
  • Sujuvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, sekä kyky tehdä tiimityötä
  • Tehtävään soveltuva koulutustausta


Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 5.7.2019 mennessä LinkedIn:in kautta tai lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen info@sisuadigital.com

Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lisätietoja yrityksestämme löydät https://www.sisuadigital.com

Tule mukaan rakentamaan kanssamme ohjelmistorobotiikan kansainvälistä menestystarinaa!